Audities schooljaar 2022-2023

Zin in wat meer uitdaging? Heb jij een sterk niveau in Klassiek Ballet en wil je meer? Of voel jij je beter in Modern? Of zit je in het 2e tot 5e leerjaar en wil je nóg meer dansen? Lees dan snel verder!

Selectie Klassiek (geboortejaar 2005-2010)

Auditie zondag 1 mei 2022 – 9u30-10u15

Uit de auditie selecteren we twee selecties Klassiek. Dansers met een sterk niveau in klassiek ballet worden geselecteerd en opgedeeld qua niveau zodat zij meer uitgedaagd worden en we in een sneller tempo kunnen werken aan de klassiek ballettechniek. Elke selectie Klassiek traint wekelijks 1 keer. Deze les is inclusief pointes.

Voorwaarden selectie Klassiek:

  • verplichte les: Selectie Klassiek
  • verplicht één andere les bij Aurora (aansluiten bij leeftijdsgroepen), voorkeur voor technische dansstijl: Klassiek Ballet, Modern, Contemporary, Jazz

Inschrijven auditie (voor 24 april 2022): https://forms.gle/RzpoqBkHjrnaRTin8

Wedstrijdteam Modern (geboortejaar 2005-2010)

Auditie zondag 1 mei 2022 – 10u30-12u00

Uit de auditie selecteren we twee wedstrijdteams Modern. We kijken hierbij naar dansniveau, uitstraling, inzet en motivatie. We willen zo tot twee wedstrijdteams komen die qua dans, vorm en uitstraling mooi ogen. Elk team traint wekelijks 1 keer afzonderlijk om de wedstrijdchoreo aan te leren.

Voorwaarden wedstrijdteam Modern:

  • verplichte les: Techniek
  • verplichte les: Showteam
  • verplichte les: Klassiek Ballet (selectie of aansluiten bij leeftijdsgroep)
  • verplichte les: Wedstrijdteam modern
  • sterk aanbevolen keuze uit: Modern, Jazz, Contemporary (aansluiten bij leeftijdsgroepen) 

Inschrijven auditie (voor 24 april 2022): https://forms.gle/Pc1faPbJg1KXTMnq8

Kids Team (geboortejaar 2011-2014)

Auditie zondag 12 juni – 10u00-11u00

Naast onze reeds bestaande selectiegroepen, starten we volgend jaar met een gloednieuw Kids Team. We willen het overvloedige danstalent van de jongere dansers verzamelen en er een sterk Kids Team mee starten. 

De leerkrachten van Aurora selecteren de dansers op basis van inzet, motivatie, talent en dansgevoel. Jaarlijks wordt er geëvalueerd en kunnen nieuwe dansers toegevoegd worden. Op die manier hebben we steeds een vrolijke bende die er 100% voor gaat. 

Het is nog niet meteen de bedoeling wedstrijden te doen aangezien we de kinderen eerst tot een bepaald niveau willen opleiden. Het Kids Team kan wel gevraagd worden om op te treden wanneer Aurora aanvragen krijgt voor extra evenementen of activiteiten. 

Voorwaarden kids team:

  • verplichte les: Kids Team
  • verplichte les: Klassiek Ballet (aansluiten bij leeftijdsgroep)
  • verplicht één andere les bij Aurora (aansluiten bij leeftijdsgroepen), voor 3-4e leerjaar: Kids Dance, voor 5-6e leerjaar: voorkeur technische dansstijl: Modern 1 of Jazz 1

Deel uitmaken van het Kids Team vraagt extra inzet van de dansers en van de ouders. We verwachten dat de dansers steeds in de lessen aanwezig zijn (behalve wanneer men ziek is) en dat er een grotere mate van concentratie en motivatie is tijdens de lessen. Dit betekent dat ze op tijd zijn, dat ze in het juiste uniform en met de haren vastgebonden de les binnenkomen, dat ze aandachtig de les volgen, dat ze elke les 100% alles van zichzelf geven en altijd streven naar meer.

Inschrijven auditie (voor 5 juni 2022): https://forms.gle/9GyYqoC8qE1dnsTSA

Wij hopen heel veel talent te mogen verwelkomen op onze audities! Vragen kunnen gericht worden aan info@auroralokeren.be.