“Dansstudio De Kop” is geboren!

Halleluja, Aurora’s “Dansstudio De Kop” is geboren!

Toen we vernamen dat de Kopkerk een andere bestemming zou krijgen, hadden we direct interesse om er een nieuwe danszaal in het leven te roepen.
Dat heeft uiteindelijk geleid tot een overeenkomst met VZW Jeugdpark Hoogland, zij zullen het nieuwe “Ontmoetingscentrum De Kop” uitbaten.
“Dansstudio De Kop” wordt zo de extra danszaal van Aurora Dans & Gym VZW, naast de bestaande danszalen in Sportcentrum De Dam.

Wij zijn de mensen van de Kerkfabriek en VZW Jeugdpark Hoogland dankbaar voor het vertrouwen. Met onze nieuwe dansstudio willen wij ervoor zorgen dat al onze leden in de beste omstandigheden kunnen blijven dansen.

Gedurende een hele week hebben wij onze volgers op social media nieuwsgierig gemaakt waar de danszaal komt en wat de nieuwe naam zal zijn. Met enkele duidelijke en onduidelijke tips zaten er tegen het einde van de week al veel speurneuzen in de juiste richting.
Op zaterdag 20 mei gingen we live op Facebook en Instagram om de eerste volger die met een Aurora T-shirt in de stoel aan de nieuwe dansstudio komt plaatsnemen te feliciteren.

Merel en Amélie belanden samen op de stoel en hebben hiervoor een waardebon gewonnen.

Alle geïnteresseerden konden daarna de nieuwe danszaal in wording bezoeken.
We dromen erop los en zien al spiegels en barres aan de muur.