Ledenbevraging baart een nieuwe website

Begin 2021 hebben ruim 100 leden onze online enquête ingevuld, de informatie die we kregen was zeer waardevol, wij zijn deze leden zeer dankbaar.

De bedoeling van de bevraging was om te weten hoe tevreden of ontevreden onze leerlingen zijn over de kwaliteit van de lessen, en ook eens te polsen hoe we beter kunnen communiceren met onze leden. Met de antwoorden over de kwaliteit van de lessen zijn onze leerkrachten onder leiding van juf Latoya aan de slag gegaan, de werkgroep communicatie heeft het tweede deel van de enquête onder de loep genomen.

Hoe tevreden ben je over de informatie die je krijgt van Aurora?

Op deze vraag kon een score van 1 tot 10 worden gegeven, met een dikke 8 op 10 waren we best tevreden als bestuur, maar alles kan natuurlijk beter en sommige antwoorden hebben ons dan ook fel geïnspireerd.

Waar zoek je het liefst nieuwtjes op?

Hieruit blijkt dat de leden ons het liefst volgen via Instagram (60%), Facebook (43%) en de website (32%).

Voor Facebook en Instagram hebben we beroep gedaan op een marketing coach, Jana Six – een oud lid van Aurora! – heeft ons op het goede spoor gezet voor de start van het nieuwe schooljaar, puik werk! We durven te hopen dat onze volgers daar toch wel iets van gemerkt hebben.

Heb je nog tips of ideeën om jullie beter van informatie te voorzien?

Enkele geciteerde antwoorden over onze website:

“ Website vernieuwen en praktischer maken”

“ Misschien op de website iets meer actuele dingen schrijven over wat er gaande is”

“ Als nieuweling was het een beetje zoeken naar de structuur van de website, dat kan misschien wat overzichtelijker?”

“ Website vernieuwen en veel praktischer en logischer maken”

Deze antwoorden waren het laatste duwtje dat we nodig hadden om nu eindelijk ook eens werk te maken van een nieuwe website. Webrand heeft onze ideeën en wensen ter harte genomen, het resultaat staat nu online, wij zijn hier best fier op. Hopelijk vindt u het ook een leuke website waar je vlot vindt wat je zoekt.

Aurora is uiteraard niet alleen digitaal bereikbaar, voor belangrijke en persoonlijke zaken nemen wij graag de tijd. Stel uw vraag aan de leerkracht of aan iemand van het bestuur, of stuur ons een mail en wij nemen contact met u voor een persoonlijk gesprek.

Deel dit bericht