Europees Kampioenschap Dance Stars in Duitsland

Afgelopen weekend zijn het team Star Elegance en de duo’s Marieke & Chloé, Merel & Cara en Marlies & Jasmijn naar het Europees Kampioenschap van Dance Stars in Duitsland afgereisd. Het was een weekend vol dans en plezier!

Zaterdag moest iedereen voor de eerste keer dansen. De duo’s Merel & Cara en Marlies & Jasmijn konden zich rechtsreeks kwalificeren voor de finale op maandag 🎉 Zondag was het herkansing voor het team en het duo Marieke & Chloé waarbij deze laatsten zich ook konden kwalificeren voor de finale op maandag. Maandag dansten al onze duo’s dus de finale waarbij Marlies & Jasmijn en Merel & Cara een mooie 5e plaats behaalden. Chloé & Marieke konden een knappe 2e plaats bemachtigen. 🤩

Naast de competitie werden er ook allerlei workshops georganiseerd. We hebben een heel leuke workshop van Laurent Flament kunnen volgen. Tussendoor konden we ook in het pretpark om wat ontspanning op te zoeken. En niet te vergeten, op zaterdagavond was er een galabal met thema masquerade. Het was een geweldige avond met veel muziek en dans!

Dit weekend was een fantastische ervaring! Naast het dansen en kijken naar de andere groepen, konden we ook veel plezier maken samen en hebben we veel gelachen. We zijn enorm trots dat we geselecteerd werden voor het EK en dat we mooie prestaties hebben neergezet. Op naar volgend jaar!

— Geschreven door Amélie Heeze

Resultaten:
2e plaats Modern Duo U18 Beginner: Chloé en Marieke
5e plaats Modern Duo U18 Beginner: Merel en Cara
5e plaats Ballet Duo O15: Jasmijn en Marlies
Top 9 Modern Team U18 Novice/Intermediate: Star Elegance